В какви жени се влюбват мъжете?

0
2362
В какви жени се влюбват мъжете?
В какви жени се влюбват мъжете?

Какво кара един мъж да се влюби? Романтиците биха казали: душата, а ироничните – гърдите и дупето. Всъщност истината е някъде по средата. Ние не можем да се влюбваме само във физиката на един човек, защото тя се променя непрестанно и често не към по-добро. Няма как обаче и да я пренебрегнем, защото доста от нас се влюбват и с очите. Истинската любов обаче остава за дълго в сърцето, едва когато сме опознали човека до нас.

Най-вероятно сте любопитни в какви жени се влюбват мъжете, но отговорът се крие в качествата, които те трябва да притежават.

Нещата, които правят впечатление на един мъж са:

1. Усмивката.
Повечето мъже признават, че често, преди да забележат тялото (най-вече гърдите), виждат усмивката на една жена. Ами да, когато сте усмихнати и весели, дори и да не сте с тялото на Адриана Лима, привличате мъжките погледи и това е най-важното.

2. Трябва да сте земна.
Много мъже споделят, че сред качествата, които ги карат да се влюбят е земността на жената. Едва ли има нормален мъж, който да иска жена му все да е с вирнат нос до небето?! Това, разбира се, не означава да сте без самочувствие, а по-скоро да сте земна и не със свръх изисквания.

3. Допълвате се.
Вие сте различни характери. Той е по-затворен, а Вие сте темпераментна. На пръв поглед комбинацията изглежда несъвместима, но всъщност Вие се привличате и обичате именно такива. Любовта е необяснима именно заради това, че може да събере коренно различни по нрав и същност хора, и да ги направи незаменимо едно цяло!

В какви жени се влюбват мъжете?
В какви жени се влюбват мъжете?

4. Вашият супергерой.
Мъжете обичат да са в ролята на защитници. Дълбоко във всеки мъж се крие онова примитивно, но супер сладко чувство да защитава любимата жена с цената на всичко. Всъщност това е и прастарата функция на мъжа – да е глава на семейството и да го закриля. Затова, оставяйте се понякога в неговите ръце, той да се грижи за Вас. Не бързайте да изземвате тази негова функция, да е Вашата опора. И мъжете имат нужда да се чувстват важни в живота на любимата си жена.

5. Независимост.
Мъжете обичат свободомислещите жени. Силният пол винаги се впечатлява и респектира от независимата жена, която много добре знае какво иска и как да го постигне. Но, недейте да бъдете и прекалено еманципирана, защото всяка крайност вреди на взаимоотношенията. Все пак никой представител на силния пол не желае да бъде мъж под чехъл.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук