Ето какво харесват мъжете в леглото

0
2248
Какво харесват мъжете в леглото

Какво харесват мъжете в леглото?

Както жените, така и мъжете имат свой списък с любими дейности по време на секс, които максимално ги вълнуват. Ето няколко мъжки отговора на въпроса какво харесват най-много в леглото и какви действия на партньора по време на секс ги възбуждат максимално.

Гледката

 – Мъжете повече обичат да гледат, отколкото емоционално да се свързват с партньора си по време на секс. Ето защо обичат пози, в които могат да наблюдават всичко, което се случва. Самата гледка на женското тяло и това, което двамата правят е максимално възбуждащо за тях.

Изненадайте го

 – Нова поза, нестандартно място за секс или разиграване на сцена от „Чичо Доктор“ са неща, които могат да бъдат както възбуждащи, така и да внесат разнообразие в иначе еднотипния живот на повечето хора, а именно: вкъщи – на работа, на работа -вкъщи. По тази логика единственото място, на което биха се отдали на ласки е у дома. Смяната на тази еднотипност може да внесе страст и възбуда във всяка връзка.

Какво харесват мъжете в леглото
Какво харесват мъжете в леглото

Покажете му какво желаете

 – В 99% от случаите, мъжете изпълняват това, което жената иска в леглото. Ако тя каже, че много я възбужда мъжът да е отгоре или да ѝ говори мръсни думи в ухото, почти няма мъж, който да откаже такава молба. Самият факт, че по този начин я възбужда и ѝ доставя удоволствие, прави и него по-възбуден.

Бъдете шумни

 – Вярвате или не, мъжете са доста несигурни в леглото, дори и когато знаят какво правят. Ако Вие потвърждавате това на глас, стенейки, това за тях означава, че се наслаждавате на секса и че те правят нещата правилно.

Запалете лампите

 – Жените са все още обременени с това дали добре са си обръснали краката, създават драма, ако имат някое и друго килце или целулит по бедрата. Затова и често гасят светлините по време на секс. За мъжете обаче в този момент това е без значение. Това са неща, които по принцип те и не забелязват. Те просто са развълнувани за всичко, което се случва и само искат да се насладят на цялото тяло на партньорката си. Опитайте някой път – няма да сгрешите!

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук