Какво мъжете най-много искат да чуят в леглото?

0
7563
Тези две изречения мъжете най-много искат да чуят в леглото

Кои са тези две изречения, които мъжете най-много искат да чуят в леглото?

Когато става въпрос за секс, мъжете не са сложни за разгадаване. И по-конкретно, най-много биха искали да чуят ето това в леглото (и не, това не е „Ти си най-добрият“):

Според неотдавнашно проучване направено с 1000 мъже, 44 процента са казали, че най-много искат да чуят следното изречение в леглото, докато правят секс: „Моля те, не спирай!“. На второ място е изявлението: „Толкова е хубаво!“

Сега ще Ви представим осем интимни желания на мъжете – показвайки, че понякога по-добрият секс страда от липса на увереност.

1. Те ​​искат да бъдат похвалени

Пенисът ми е твърде малък, косата ми е твърде дълга, коремът ми е прекалено голям… Не само ние, жените, трябва да се борим с разклатена увереност. Затова е добре да направите на мъж комплимент преди и по време на секс – тогава сексът ще бъде по-добър!

2. Те харесват „мръсни приказки“

Но не трябва да са супер вулгарни. Изразявайки желанието си с по-възбуждащи думи може допълнително да го запали! Просто не мислете твърде много, опитайте.

3. Обичат ли да се гушкат?

Наистина ли мъжете просто искат да дойдат, след което да си тръгнат веднага? Клише! Галенето и допирът след секс са много важни за тях. Не винаги трябва да става дума за секс. Мъжете понякога просто обичат да се гушкат, гледат, да се целуват …

4. Те искат да чуят истината

Никой човек няма да каже: „Моля, оргазъм!“. Мъжете смятат, че сексът е добър само ако жената му се радва. Поради това те искат да знаят какво Ви харесва и искат да чуят конкретни инструкции. Понякога е най-добре да насочите ръката си до желаното място.

5. Те искат да гледат порно

Класика: Хванали сте го да гледа порно. Не се притеснявайте – порно филмите за мъжете служат само като допълнителен стимул. Сексът с любимите хора винаги ще е за предпочитане. Вярно: Много мъже биха гледали порно с партньора си и биха говорили за порно техники, които биха могли да въведат в игри под чаршафите.

6. Привличат ги жени, които обичат себе си

Целулит, корем, стрии – когато мъжът е развълнуван, той няма нищо против от горното! Най-привлекателна за него е жена, която е уверена в себе си – без значение какви дрехи носи.

7. Обичат предиграта преди секс

Някои мъже обичат бързия секс! Той понякога е наистина страхотен. Въпреки това, повечето мъже предпочитат да отделят време в дълга предигра. По този начин се удължава любовният акт.

8. Те искат да споделят своите фантазии

Много мъже мечтаят за определени пози или практики, но не смеят да говорят за това с положинката си. Страхуват се да не бъдат „етикетирани“. Мъжете искат повече разбиране – независимо дали искате нещо или не. Понякога е просто важно да си кажете някои неща.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук