Лазерна биоревитализация на кожата

0
6165
Биоревитализация на кожата
Биоревитализация на кожата

Лазерна биоревитализация на кожата

Времето е безпощадно за женската красота. Процесът на стареене започва полека на 25-годишна възраст, но е добре, че съществуват много методи, с които да го забавим. Един от тези методи е т.нар. лазерна биоревитализация на кожата, която е изключително ефективна козметична процедура за подмладяване на лицето с помощта на хиалуронова киселина, както и/или други полезни активни вещества.

Лазерна биоревитализация на лицето

Биоревитализацията е популярна медицинска техника, която често се предписва от козметиците, с цел да се премахнат следите на стареене по кожата и да се подобри цялостната ѝ структура. Принципът е следният: прилага се инжекционна терапия, като в епидермиса се аплицират определено количество активни вещества, които подобряват състоянието на кожата, изглаждат бръчките и ускоряват естественото производство на колаген.

Лазерна биоревитализация на кожата
Лазерна биоревитализация на кожата

Вижте още >>> Мезотерапия – процедура за подмладяване

Лазерната биоревитализация спада към неинвазивните методи. Върху кожата на лицето и шията се нанася специален коктейл, съдържащ хиалуронова киселина или други активни вещества, след което се пристъпва към самата процедура. Топлината от лазера въздейства върху определени участъци по кожата и предизвиква порите там да се отворят. По този начин активните съставки успяват да проникнат дълбоко в кожата. Процедурата е много по-безопасна от лазерния пилинг, тъй като кожата само се загрява. Полезните вещества бързо и ефективно проникват в клетките и започват усилено да работят. Резултатът е видим до 3 дни след процедурата.

Кога се препоръчва лазерна биоревитализация?

  • За „изглаждане“ на кожата в зоната около очите и за премахване на тъмните кръгове;
  • При дълбоки бръчки, пигментни или старчески петна;
  • За подхранване и хидратиране на кожата на лицето;
  • За премахване на назолабиалните гънки и бръчки около устата.

Въпреки факта, че директното инжектиране на полезни активни вещества има много по-добър ефект и трае по-дълго, лазерната биоревитализация е по-евтина и безопасна процедура. Ако разполагате с правилната козметична апаратура и средства, можете да извършите процедурата лесно и у дома. Ако ли пък не, то в почти всеки реномиран козметичен салон се предлага този метод за подмладяване.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук