Лазерна епилация – ефективен метод за обезкосмяване

0
2184
Лазерна епилация

Лазерна епилация

Преди няколко години повечето жени определиха лазерната епилация като единствения метод за епилация подходящ за модерния и забързан градски живот. Бръсненето като метод се определя от всички жени и мъже като “крайно дразнещо”. Избралите този метод се налага да се примиряват с врастналите косми или метода кола маска, който е с еднакви отрицателни отзиви.

С навлизането на лазерна епилация в методите за епилация, както всяка друга новост и тази пораждаше скептични мнения. Опровергаването на съмненията обаче не отне много време, след като ефектът от процедурата е максимално добър.

Лазерната епилация е горещо коментирана тема по форумите, а мненията са преобладаващо положителни. Недоволни са предимно тези, които не спазват съветите на лекарите за грижата преди и след лазерна епилация.

Прочетете още >>> Микроблейдинг – съвършено естествен изглед

Една процедура не е достатъчна за максимален резултат, тъй като космите имат фаза на почиване. Процедурите трябва да се повтарят през период от 4 – 6 седмици, за да може да се обхванат всички косми преминаващи през фазите.

Лазерна епилация е безспорно ефективен метод за обезкосмяване, но факторът определящ качествената лазерна процедура е оборудването. Съвременните технологии разполагат със специален накрайник с охлаждащ ефект, който освен че охлажда, също така успокоява зоната на третиране.

Качествената техника и професионалист с медицинско образование притежаващ сертификат за използването на технологията и достатъчно внимателен по време на процедурата е формулата за постигане на максимално добър резултат.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук