Липолифтинг – какво представлява?

Научете какви са приложенията на липолифтинг и как можете да се възползвате от процедурата

0
6271
Липолифтинг

Липолифтингът е процедура, която комбинира липосукция и пренасяне на собствена мазнина в други области на тялото. Методът се използва за повишаване на обема на гърдите, попълване на контури на лицето и изглаждане на бръчки, подмладяване на лицето и възстановяване на обема, както и за оформяне на дупето и други части на тялото.

Повишаване обема на гърдите

Липолифтингът може да бъде използван за увеличаване на обема на гърдите при жени, които желаят по-пълни и изваяни гърди. По време на процедурата се извършва липосукция на избрани зони на тялото, като например коремът или бедрата, след което се извлича мазнината, която се пренася в гърдите. Това дава възможност за нежно и естетично увеличаване на размера и формата на гърдите без използването на импланти.

Прочетете още: 5 храни, които стимулират растежа на гърдите

Попълване на лицето и изглаждане на бръчките

Липолифтингът може да се използва за попълване на лицето и изглаждане на бръчките. С помощта на липосукцията се извлича мазнина от едни области на тялото, след което се прилага на лицето за попълване на избрани области, като например бръчките около устните или очите. Това помага за подмладяване на лицето, възстановяване на обема и подобряване на контурите му.

Подмладяване на лицето и възстановяване на обема

Липолифтинг може да се използва и за подмладяване на лицето, като този метод възстановява загубения обем в области като скулите, бузите и брадичката. Процедурата помага за възстановяване на младежкия вид и подобряване на обема и контурите на лицето.

Оформяне на дупето и други части на тялото

Липолифтингът също така може да бъде използван за оформяне на дупето и други части на тялото. Методът на прилагане е напълно идентичен, с този, описан по-горе и се прилага в желаните области, за да се постигне исканата форма и профил на тялото.

Все повече хора избират процедурата липолифтинг като процедура за корекция и подобрение на различни части на тялото. Тя съчетава предимствата на липосукцията с възможността за пренасяне на мазнината в желаните области, което дава естетичен и естествен резултат. Въпреки това, винаги е препоръчително да се консултирате с квалифициран и опитен пластичен хирург, който ще ви направи подробна оценка и ще ви даде конкретни насоки и съвети за процедурата.

5/5 (1 Review)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук