Микроблейдинг – съвършено естествен изглед

0
4508

Какво е микроблейдинг?

Микроблейдинг – това е японски метод за рисуване на вежди, който спада към полуперманентния грим. Важно е да се прави от човек, специалист в тази област, иначе рискувате 2-3 години да изглеждате далеч от „съвършено естествения изглед“.

Процедурата трае около час, час и половина. Тези, които са я пробвали казват, че „и боли и не боли… зависи кой ти я прави, както и колко ти е чувствителна кожата“. Допълваме, че локална анестезия се прилага само на тези, които наистина имат нужда от нея и задължително в стерилни условия.

Микроблейдинг, микроблейдинг мнения, микроблейдинг цени, микроблейдинг трайност
Микроблейдинг

Предимството на този метод е в това, че пигментните нюанси са най-различни. Това позволява да се избере най-природния до веждите на клиента цвят. Грижата за веждите след процедурата се прави първите седем дни, след което ефектът може да трае и до три години. Избягвайте други козметични процедури по лицето в следващите две седмици, особено пилинг.

Преди да решите в кой козметичен център да изберете да Ви направят микроблейдинг, добре се разпитайте за мненията на други клиенти, възползвали се от тази услуга. Наистина всичко трябва да е максимално стерилно, иначе рискувате да Ви лепнат някой хепатит, след което да имате природно жълт цвят на кожата 😊, за който дори ще си платите.

Микроблейдинг цени

След като говорим за плащане, сигурно ще Ви бъде интересно да знаете и колко струва да Ви направят микроблейдинг на родния пазар. Цените са различни – от 200лв и нагоре. Т.е., това удоволствие ще Ви излезе приблизително 35-45 стотинки на ден. А може дори повече.

Ако все пак останете доволни от мястото, където ще изберете да Ви направят тази процедура, най-добре е при същия специалист да си направите и ретуш, след като ефектът от микроблейдинг започне да избледнява. Разбира се, ако и тогава все още този метод е актуален и на мода.

Бихме се радвали и Вие да споделите Вашето мнение относно микроблейдинг процедурата. Можете да оставите и отзив за специалистът, при който сте я правили. Колкото повече мнения съберем, толкова повече ще сме в полза на потребителите, решили се на тази стъпка.

 

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук