Домашен скраб за лице, за който са Ви нужни само 2 съставки

Изглеждайте и се чувствайте блестящо в своята кожа

6
10227
Домашен скраб за лице
Домашен скраб за лице

Направете си сами: скраб за лице, за който са Ви нужни само 2 съставки

Кожата Ви е естествена бариера, която Ви предпазва от бактерии и вредните ултравиолетови лъчи. В замяна трябва да ѝ предоставите възможно най-добрата грижа, за да не се появят грозни и досадни пъпки или акне.

Вместо да харчите пари за скъпи козметични продукти, направете свой собствен продукт, за който кожата Ви ще бъде много благодарна.

Прочетете още ::: Различните типове кожа и как да се грижим за тях

За да приготвите домашен скраб за лице, имате нужда само от сода за хляб и кокосово масло. Смесете тези две съставки в стъклен или пластмасов съд. Нанесете маската върху лицето си и с леки кръгови движения масажирайте кожата. След 5 до 7 минути, изплакнете с топла вода.

По този начин ще изчистите лицето си от натрупаните примеси, а кожата Ви ще бъде невероятно мека и чиста.4.3/5 (3 Reviews)

6 КОМЕНТАРА

  1. Точно такива домашни рецепти от времето на баба ми са най-ефикасни, когато се отнася до грижа за кожата. Всичко останало е пълна химия, която само вреди на кожата.

  2. Содата за хляб има много приложения и много ползи за тялото ни не само като скраб за кожата, но и при пърхут, киселини в стомаха, избелване на зъби и още много други. Евтино, но изключително ефикасно средство, без протиопоказания!

  3. Съгласна съм с коментара на Вики. И аз така знам от мойта майка, която пък от нейната и т.н. който не е пробвал трябва задължително да го направи!

  4. Вместо да харчите луди пари за скраб от магазина, това е наистина изпробвано средство.

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук