Правилна грижа за красив и безопасен тен

0
6088
Правилна грижа за красив и безопасен тен
Правилна грижа за красив и безопасен тен

Правилна грижа за красив и безопасен тен

Юни почти дойде и Вие, мили дами, най-вероятно вече трескаво обикаляте магазините в търсене на нов бански костюм, както и различни аксесоари за плажа. Някои от Вас най-вероятно все още се потят във фитнес залата, опитвайки се да постигнат заветната цел – красиво изваяно тяло, с което да изглеждат зашеметяващо на плажа или край басейна на някой хотел. Трети пък вече мечтаят за златистия загар, за който останалите момичета в офиса биха им завиждали… Ах, този тен! Откакто модната икона Коко Шанел го направи модерен, дамите от цял свят все се опитват да поддържат цвета на кожата си карамелен за колкото се може по-дълго времe… Замисляли ли сте се обаче, за здравето на своята кожа? Както всяко нещо, прекомерното излагане на слънце също крие своите рискове. Преждевременно стареене на кожата, фото увреждане и заплаха от рак на кожата са само малка част от тях.

Посрещнете лятото с усмивка, без излишни притеснения за кожата си!

Правилна грижа за красив и безопасен тен
Правилна грижа за красив и безопасен тен

Ето и основните стъпки, които да следвате, за да предпазите кожата си през лятото:

1 Стъпка: Кажете да на UV-защитата

Това е най-важната стъпка. Няма значение дали сте на плажа, или просто навън, разбира се, ако искате красив и безопасен тен.
Слънцезащитните продукти са изключително важни. Ако все си намирате оправдание да не ги нанасяте, то по-добре изобщо не се показвайте навън през слънчевата част на деня!

2 Стъпка: Ползвайте правилните продукти

Не използвайте който и да е, а заложете на онзи слънцезащитен продукт, който наистина ще ползвате с удоволствие. Новите слънцезащитни продукти на пазара осигуряват всичко, от което се нуждае Вашата кожа – високоефективна, фото стабилна защита от UVA/UVB радиация.

Сдобиването с красив и здравословен тен е вече напълно възможно! С допълнителните познания за ползите и вредите от слънчевите UV лъчи, Вие може да имате безопасен тен, независимо кой сезон е. Просто запомнете, че винаги трябва да използвате слънцезащитни средства, за да предпазите и най-чувствителните зони от тялото си. Обещаваме, че въоръжени с тези няколко съвета, Вие ще посрещнете най-готиното лято!

Модни руси нюанси за коса през новия сезон >>>

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук