Тази вила се намира в Хърватия и Ви очаква

1
7485
Вила в Хърватия
Вила в Хърватия

Къщата, в която биха пожелали да живвеят дори кралските особи се намира във вековна дъбова гора на площ от 4000 квадратни метра. Луксозната сграда с басейн отпред, възхищава със своя интериор и екстериор, а щастливите посетители ще се насладят на незабравими празници и пейзажи от въображението.

Въпреки че такива къщи често се виждат по репортажите от Холивуд, този път тя се намира много по-близо. В сърцето на Истрия, недалеч от хърватския град Пореч, дълбоко във вековната дъбова гора, има божествена сграда от 371 квадратни метра, върху площ от над 4000 квадратни метра.

Вила в Хърватия

Собствениците на сградата я представят като идеално място за почивка в изолация. Интериорът на вилата се състои от четири спални и четири бани, кухня, хол и отделен апартамент на приземния етаж с отделна кухня и баня. Нито един детайл не е подминат, така че всички мебели са изработени от масивно дърво, което бледнее с вида на маслиновите дървета, които ги заобикалят.

Вила в Хърватия

В тази среда е невъзможно да не се насладите на удобствата, с които къщата разполага. Само за миг ще бъдете пленени от лазурната вода на басейна, разположен на 66 квадратни метра отпред пред къщата, където посетителите могат да му се наслаждават през цялото време.

Вила в Хърватия

А когато се наплувате, можете да се отпуснете на меката мебел, откъдето могат да се чуят птичките, пеещи от близката гора. Трябва да признаете, че звучи магически.

Цена: 650000€

Вила в Хърватия

Вижте още >>> Почивка на Крит – полезна информация и забележителности

Вила в Хърватия Вила в Хърватия Вила в Хърватия Вила в Хърватия Вила в Хърватия Вила в Хърватия Вила в Хърватия Вила в Хърватия

0/5 (0 Reviews)

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук