5 лесни коледни прически

Прическите ни в коледната сутрин не са кой знае какво, но вечерната ни прическа винаги трябва да е изискана и елегантна. Коледа може би е най-прекрасното време от годината и е време да заблестим с нова и интересна прическа. Подбрали сме за Вас 5 лесни коледни прически, които се съчетават с всеки тоалет. Изберете си една и излезте да се забавлявате.

Гладка конска опашка

Искате да си покажете страхотния чифт обеци, които сте получили за Коледа? Тази прическа е перфектна за целта. Може да стилизирате току що измитата си коса с крем със заглаждащ ефект и след това да я изсушите добре или да нанесете крема върху суха коса, фокусирайки се върху дължините и краищата и да използвате това, което е останало по дланите Ви, да пригладите горната част на косата. Пътят по средата е идеален, но ако Ви се струва твърде скучен, направете си път на една страна.

Как да имаме здрава и красива коса

Лъскави къдрици

Изберете тази изтънчена прическа с меки и лъскави къдрици. Използвайте широка маша за къдрене, за да създадете големи, рехави къдрици. След това разрешете косата, за да се получат гладки и плавни къдрици. Завършете прическата като нанесете заглаждащ крем, избягвайки корените на косата, за да запазите обема непокътнат.

Гладък кок

Пригладеният назад кок е много актуален за всеки повод. Оставете корените и горната част на косата сухи, но нанесете гел по дължините и краищата за гладък ефект. Просто хванете косата си и я усучете в стегнат кок. Подпъхнете краищата на косата под кока и фиксирайте с лак за коса, за да задържите всичко на мястото си.

Вижте още >>> Прически за къса коса

5 лесни коледни прическиКоса на една страна

Готина и небрежна, тази прическа е подходяща за всеки, който иска хем да си е направил някаква прическа, хем да не ѝ отделя много време. Разделете косата на дълбок страничен път. Използвайте малко количество помада и подпъхнете предните кичури коса зад едното ухо, като част от задните кичури трябва да падат над тях. За да постигнете тези гладки вълни използвайте широка маша или стилизиращ спрей.

Наполовина вдигната коса

Тази прическа е подходяща за всеки повод – класическа е и подчертава чертите на лицето. Нанесете пяна върху подсушена коса и изсушете със сешоар. Навийте косата на едра маша и оформете вълните с пръсти, за да изглеждат по-небрежни и естествени. Хванете горната част на косата и я закрепете отзад с фиби или шнола.0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук