5 лесни начина да отслабнете по-бързо

0
12436
5 лесни начина да отслабнете по-бързо

5 лесни начина да отслабнете по-бързо

Освен хранителен режим и редовни тренировки, в борбата с килограмите можете да включите и някои други хитринки. Ето 5 лесни начина, с които ще отслабнете по-бързо:

1. Пийте чаша вода преди всяко хранене. Това помага да се поддържа водно-солевият баланс, а и създава чувство за ситост.

2. Яжте бавно. Това е прост съвет, който ще Ви помогне да се научите да ядете по-малко. Обикновено сигналът за ситост стига от стомаха до мозъка със закъснение, затова и ние по инерция изяждаме повече, отколкото трябва.

3. Определяйте оптималния размер на Вашите порции с помощта на „правилото за ръцете”: яжте белтъци – колкото една длан; зеленчуци – колкото един юмрук; въглехидрати – колкото една шепа; мазна храна – колкото палец.

4. Вечеряйте рано. Постарайте се последното ядене за деня да не е много обилно и да не е много късно. Нарушаването на тези две прости правила предизвиква разстройство в храносмилането, затлъстяване и проблеми със съня.

5. Осигурявайте си повече време за сън. Недоспиването много често провокира апетита и Ви кара да приемате повече калории.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук