5 храни, които стимулират растежа на гърдите

Размерът и формата на гърдите се променят през целия живот, в зависимост от много фактори на околната среда, и храненето е един от тях. Количеството естроген в тялото Ви оказва значително влияние върху растежа на гърдите, което също можете да регулирате чрез диета.

0
6273
5 храни, които стимулират растежа на гърдите

5 храни, които стимулират растежа на гърдите

Доказано е, че храните по-долу стимулират растежа на гърдите, тъй като са с високо съдържание на естроген. Това не означава, че гърдите Ви ще пораснат за една нощ, но положителни промени Ви очакват в дългосрочен план. Струва си да опитате, ако естествено искате да имате по-големи гърди.

Мляко

Естрогенът, прогестеронът и пролактинът определят размера на гърдите при всички бозайници. Независимо дали пиете краве или козе мляко, всички тези хормони все още присъстват в млякото. Ето защо е препоръчително да използвате други млечни продукти: извара, кисело мляко, сирене.

Бира

Ако обичате бира, добра новина за Вас – бирата съдържа високи нива на естроген и пролактин, които освен всичко друго насърчават растежа на гърдите. Струва си да опитате. Но бъдете внимателни, вероятно вече знаете, че твърде много алкохол има вредни ефекти върху организма.

Зелени зеленчуци

Всички зелени зеленчуци, особено зелето, са с високо съдържание на естроген. Тези зеленчуци са полезни не само за растежа на гърдите Ви, но и за цялостното Ви здраве и благополучие, тъй като са с високо съдържание на витамини, фибри и други хранителни вещества.

Ленени семена и семена от чиа

Те могат да се използват в добавка към Вашата закуска, вечеря или десерт. Освен това са и много здрави.

Протеини

Протеинът е основата за нормален растеж и развитие, което разбира се включва и растежа на гърдите. Ако искате да увеличите гърдите си, първото условие е да въведете достатъчно количество протеини, които се съдържат в яйцата, месото, млечните продукти и някои зеленчуци.

Накрая отбелязваме, че буйните гърди не са всичко на света. Всяка жена е уникална и красива именно защото е уникална, а не защото има големи гърди. Затова внимавайте да не консумирате твърде много естроген за уголемяване на гърдите, тъй като той може да бъде изключително вреден в излишък.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук