Действа ли зеленото кафе?

0
6558
Зелено кафе

Действа ли зеленото кафе?

Кафето е задължителна добавка към всяка сънлива сутрин, но наистина ли може екстрактът от него да ни помогне да свалим излишните килограми?

Нарича се „зелено кафе“, защото се извлича от неизпечени зърна кафе. Сутрешният ни най-добър приятел съдържа изключително много съставки, много от които влияят добре на здравето ни, но една от тях се оказа по-важна, от колкото се е смятало до момента.

Как действа?

Съставката, на която се дължи изгарянето на мазнините е хлорогенната киселина, която се съдържа в суровите зелени зърна. Когато те се изпекат, почти цялата хлорогенна киселина изчезва и това обяснява защо не отслабваме с всекидневното пиене на кафе.

Екстрактът от зелено кафе предизвика голям бум в средите на диетологията напоследък. Големият въпрос обаче определено е: „Има ли реален ефект?“. Проведени са голям брой изследвания в различни държави по целия свят, най-известното от които е на популярния вече и у нас Доктор Оз. Всеки, който е гледал предаването му може да заключи, че методите и продуктите, които той препоръчва винаги са ефективни и здравословни.

Резултатите

Всички изследвания доказват, че зеленото кафе несъмнено изгаря мазнините. Ефектът в изследванията е видим дори и без промяна на начина на хранене, но ако искатe да получите по-силни резултати е страхотна идея да включите екстракта като добавка към диетата, която спазвате.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук