Какво търсят мъжете в една жена?

0
6599
Какво мъжете търсят в една жена
Какво мъжете търсят в една жена

Какво търсят мъжете в една жена?

Един мъж се нуждае от женско внимание, една жена да може да се справя с повечето неща, да е организирана, проницателна, интелигентна, и разбира се да се нуждае от него…

Вярно е, че всеки човек, независимо от кой пол, ще се обърне след красива и привлекателна жена, но това не означава, че всеки мъж иска да е в контакт с нея или да се ожени за нея. Повечето жени смятат, че мъжете търсят красиви жени и че такъв тип ще бъдат поканени на среща. Теорията и практиката доказват, че това не е точно така. Социологът Антъни Амброзио разкрива какво всъщност мъжете искат да намерят у една жена. В списъка му с качества, красотата не е сред тях.

Специфичност

Истинската красота не идва отвън. Да бъдеш красив означава какъв човек си всъщност отвътре. Амброзио разказва, че се е срещал с няколко жени, които изглеждали перфектни отвън, но техният характер е мръсен като бетон в метрото в Ню Йорк.
Мъжете искат една жена да бъде себе си и да покаже каква всъщност е тя. Те търсят подкрепа в нейно лице и затова трябва да се уверят, че не играе роля.

(Само) Уважение

Начинът, по който се представяте на света, разказва много за това каква всъщност сте Вие. Ако уважавате себе си, Вашето пространство и време, това е сигнал за мъжа, че ще уважавате и неговото. Също така, зрелостта да застанете зад делата и действията си и да отстоявате позицията си е високо ценено качество сред мъжете.

Привързаност

Физическият контакт за мъжете е много важен, защото всичко започва с докосване. За жените, които проявяват своята привързаност чрез докосване, прегръдка, галене –  за мъжете е положителен знак, твърди социологът Амброзио.

Какво мъжете търсят в една жена, Какво търсят мъжете в една жена
Какво търсят мъжете в една жена

Вижте още >>> Ето какво харесват мъжете в леглото

Интелигентност

Какво означава да си интелигентен в този случай? Хората отдавна интерпретират значението на тази дума по различен и широк смисъл. Когато търсят жени, мъжете всъщност искат да намерят така наречената естрогенна интелигентност. Те търсят женското внимание, съобразителност в различни ситуации, отговорно отношение, както и способността ѝ да подрежда делата си по приоритет. Мъжете наистина искат жена, която иска да бъде успешна, но единствената ѝ грижа да не бъде каква чанта да си купи.

Самоувереност

Жена, която обича себе си, която е доволна от себе си и се изправя пред недостатъците си, би обичала и своя мъж. И този път не става дума само за самочувствие, поради това как изглежда, но и поради силния си характер. Животът днес е труден и всеки ден е нова борба. Ето защо, повечето мъже искат да намерят подкрепа в една жена и само един човек, който е уверен в себе си може да го направи.

Амбициозност

Мъжете обичат, когато се грижат за семейството си. Но за тях е също толкова важно да включат и жените си в този процес. Мъжете не искат сами да вземат всички решения. Те искат жена с визия, която ще бъде гръбнакът и подкрепата, но и истински критик. Мъжете, в една жена изключително ценят тези амбиции, които са реални за тях, но това не се отнася до самите тях, а касае самите жени. Жените, които не са склонни към каквото и да е, често отблъскват мъжете от себе си.

Какво мъжете търсят в една жена, Какво търсят мъжете в една жена
Какво търсят мъжете в една жена

Скромност

Скромността не е задължително да се проявява в материална гледна точка. Да можеш да харчиш пари рационално също е добродетел, който мъжете търсят у една жена. Меркантилността от всякакъв вид ги отблъсква от самото начало. Начинът, по който се отнасяте към сервитьор, просяк, животни, околната среда е много важен за всеки човек изобщо. В историята за тях са били запазени битките, а на жените са били дадени притчите – тихата вода на крайбрежието.

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук