Медальона на Сой Луна

1
5605

Медальона на Сой Луна

Аксесоарите с лика на Сой Луна са доста популярни сред малките момичета, които с нетърпение чакат всеки нов епизод на сериала, излъчван по Disney Channel.
Ако се случи така, че някое от техните другарчета в детската градина или училище има „нещо на Сой Луна“, принцесата Ви идва с молба при Вас и Вие да ѝ купите същото „нещо“.

Един от тези аксесоари е медальона на Сой Луна. В момента можете да го откриете по 15лв в няколко български онлайн магазина. Заслужава ли си обаче да давате толкова пари за една обикновена дрънкулка? Особено ако знаете, че детето Ви ще ѝ се порадва точно 2 дни и ще я захвърли в някой ъгъл…

Ето защо сме подбрали няколко много добри имитации в сайта на AliExpress. Te струват значително по-евтино, доставката им е безплатна, а заедно с това ще можете да подарите радостен момент на дъщеря си на разумна цена.

Уточняваме, че медальона на Сой Луна се състои от полумесец и слънце, като слънцето се отделя и може да остане само полумесецът. Тоест вариантите са различни, като в AliExpress могат да се открият и други дрънкулки с лика на Soy Luna.

1. Медальон с полумесец и слънце

Цена: € 2,21 Разгледай

Медальона на Сой Луна

2. Висулка полумесец с цирконий

Цена: € 2,23 Разгледай

Медальона на Сой Луна

3. Медальон с лика на Сой Луна

Цена: € 1,73 Разгледай

Медальона на Сой Луна

0/5 (0 Reviews)

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук