Термаж – иновативна процедура за подмладяване

0
6151
Термаж

Термаж – иновативна процедура за подмладяване

Термаж е процедурата, която обърна представите ни за съвременните техники за подмладяване. С този метод се постигат чудеса – в буквалния смисъл на думата!

Много хора искат да затегнат кожата си, без обаче да прибягват до операция. Сега, с тренаж, само за 30 минути получаваме резултат, който преди това изискваше много часове пластична хирургия и месеци на възстановяване. Отзивите са категорични: всеки, който е чул за тази процедура, иска незабавно да я опита на себе си, а тези, които са изпитали ефекта ѝ, са възхитени от резултатите.

Как действа методът?

С възрастта колагеновите влакна се разтягат и удължават, което води до намаляване на еластичността и увиснала кожа. Термажът (Thermage) действа върху колагеновите влакна, което води до тяхното свиване до нормално състояние. Специална дюза създава равномерно електрическо поле в третираните тъкани. Заредените частици в електрическото поле променят посоката на движение от 6 милиона пъти в секунда.

Поради естествената устойчивост на тъканите и движението на заредените частици температурата в дълбоките слоеве на кожата се повишава. В същото време дюзата осигурява контактно охлаждане на епидермиса чрез разпръскване на охлаждащата течност върху работната повърхност на дюзата преди, по време и след прилагането на радиочестотния импулс върху кожата.

Повишаването на температурата в по-дълбоките слоеве на кожата води до уплътняване на колагеновите влакна. Това осигурява укрепване на тъканите и повдигане на кожата отвътре. В рамките на шест месеца след процедурата с термично действие се наблюдава засилено образуване на нов колаген. Това води до дългосрочен естетичен резултат, съпоставим с пластичната хирургия.

Предимства

Към днешна дата само това устройство позволява да се проникне на необходимата дълбочина, за да се засегнат по-дълбоките слоеве на дермата и подкожните мазнини, които са основа за рамката на кожата. Под влияние на високочестотната енергия колагеновите влакна се компресират. Така се образува нов колаген в по-дълбоките слоеве на кожата.

Забравете за пластичната хирургия

Процедурата термаж е идеално решение за пациенти, които искат да стегнат кожата си, но не се осмеляват да се подложат на пластична хирургия. Тя е добро решение и за тези, които вече са имали лифтинг на лицето преди време и сега трябва да оправят резултата, за да предотвратят повторна хирургическа интервенция.

Според статистиката само 5% от жените с лекота се подлагат на пластична операция. За останалите въпросът за хирургичния лифтинг с цел подмладяване далеч не е лесно решим. Мнозина се страхуват от дългия и болезнен период на рехабилитация, възможните промени във външния вид, както и от рисковете и противопоказанията, свързани с общата анестезия.

Прочетете още >>> Мезотерапия

За жени на възраст от 35 до 45 години, които все още не са формирали изразени промени, свързани с възрастта, процедурата Термаж (Thermage) може ясно да даде добър траен ефект.

Резултати след термаж:

Термаж - иновативна процедура за подмладяване Термаж - иновативна процедура за подмладяване Термаж - иновативна процедура за подмладяване Термаж - иновативна процедура за подмладяване Термаж - иновативна процедура за подмладяване
Методът термаж действа върху по-дълбоките слоеве на кожата. Ето защо веднага след процедурата кожата буквално се прилепва по-плътно към мускулите и стяга подлежащите тъкани. Това се нарича „ефект на корсет“. След процедурата не се изисква период на възстановяване. Можете веднага да се върнете към обичайния си начин на живот.

За повече информация се обърнете към специалист.


0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име тук